Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

AIRBO Aircleaners

Creëer een gezonde werkomgeving met AIRBO Aircleaners. Deze krachtige luchtreinigers filteren fijnstof, geur, virussen en verontreinigende stoffen uit de lucht, waardoor de luchtkwaliteit drastisch verbetert. Voorkom stof-gerelateerde aandoeningen en zorg voor een veilige werkplek. AIRBO Aircleaners zijn een essentiële aanvulling op bronafzuiging en bouwstofzuigers en bieden flexibiliteit met diverse filteropties.
AIRBO Aircleaner AC3000
Motorvermogen
650 Watt
Luchtverplaatsing
3000
3.479,00
4.209,59 inclusief 21% btw
AIRBO Aircleaner AC3000 Details
AIRBO Aircleaner AC2 Spuitnevel met Koolstoffilter
Motorvermogen
105 Watt
Luchtverplaatsing
600
Geluidsniveau
71 dB(A)
1.325,00
1.603,25 inclusief 21% btw
AIRBO Aircleaner AC2 Spuitnevel met Koolstoffilter Details
AIRBO Aircleaner AC2 met Koolstoffilter
Motorvermogen
105 Watt
Luchtverplaatsing
600
Geluidsniveau
71 dB(A)
1.350,00
1.633,50 inclusief 21% btw
AIRBO Aircleaner AC2 met Koolstoffilter Details
AIRBO Aircleaner AC2 met HEPA H13 filter
Motorvermogen
105 Watt
Luchtverplaatsing
700
Geluidsniveau
71 dB(A)
1.350,00
1.633,50 inclusief 21% btw
AIRBO Aircleaner AC2 met HEPA H13 filter Details
AIRBO Aircleaner AC2 Bouw
Motorvermogen
105 Watt
Luchtverplaatsing
750
Geluidsniveau
71 dB(A)
1.299,00
1.571,79 inclusief 21% btw
AIRBO Aircleaner AC2 Bouw Details

AIRBO Aircleaners: Zuivere lucht voor gezonder werken

Een stofvrije en gezonde werkomgeving is het resultaat van verschillende factoren. Naast bronafzuiging en professionele bouwstofzuigers is de aanschaf van een AIRBO Aircleaner ten zeerste aan te bevelen.

De AIRBO Aircleaner is dé luchtreiniger voor de bouwsector, schilders en de industriële sector. Deze krachtige luchtreiniger zuivert de lucht in afgesloten ruimtes door het aanzuigen, filteren en weer uitblazen van schone lucht. Hierbij worden kleine, onzichtbare deeltjes, zoals fijnstof, geur, virussen en andere verontreinigende stoffen, uit de lucht verwijderd.

Het resultaat? Een drastische verbetering van de luchtkwaliteit in de ruimte, wat bijdraagt aan een gezondere werkomgeving.

AIRBO Aircleaner: Investering in Gezondheid

Werken in een schone, stofvrije omgeving is niet alleen cruciaal voor direct comfort, maar ook voor de lange termijn gezondheid van jou en je team. Het voorkomt stof-gerelateerde aandoeningen en zorgt voor een veilige werkomgeving. Bij AIRBO begrijpen we dat fijnstof de belangrijkste overlastfactor is voor professionals in diverse sectoren. Daarom wordt de inzet van een AIRBO Aircleaner in de praktijk zeer gewaardeerd.

Belangrijk om te benadrukken is dat de Aircleaner een aanvulling is op bronafzuiging en een bouwstofzuiger. Het werkt in synergie met deze systemen om optimale stofbeheersing te garanderen.

Filteropties van AIRBO voor diverse toepassingen De AIRBO Aircleaners bieden flexibiliteit door verschillende filterpakketten, waaronder het HEPA 13-filter. Hiermee zijn ze geschikt voor een breed scala aan toepassingen. De zorgvuldig vervaardigde filters zorgen ervoor dat de gefilterde lucht niet schadelijk is voor de gezondheid. Bij aanschaf van een AIRBO Aircleaner zijn al 3 filters inbegrepen, zodat je direct aan de slag kunt.

Ontdek alle Aircleaner modellen bij jouw officiële dealer

De nieuwste aircleaner van AIRBO, de Aircleaner AC2, is ontwikkeld door onze stofexperts en vervangt de AC700. Hoewel de AC700 niet meer wordt geleverd, blijven filters en onderdelen beschikbaar. Ontdek ons volledige assortiment Aircleaners voor de juiste keuze.

Koop je Aircleaner bij een Officiële AIRBO Dealer

GECO Verkoop is een officiële AIRBO dealer en biedt alles wat je nodig hebt voor een geoptimaliseerd stofbeheer. Investeer vandaag in de gezondheid van je werkomgeving en profiteer van de voordelen van een AIRBO Aircleaner.