Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

AIRBO Numatic waterzuiger

Numatic waterzuigers vormen de ideale partner voor professioneel gebruik. AIRBO is in 2023 overgenomen door het wereldwijde Numatic. Hierdoor zijn deze waterzuigers nóg geavanceerder met oog voor kwaliteit, hoogwaardige motoren, accessoires en onderdelen die bedrijfszekerheid en een lange levensduur garanderen.

AIRBO Numatic waterzuiger 9L
Motor Vermogen
1060 Watt
Luchtverplaatsing
49 L/s
Tankinhoud
9 liter
Actieprijs, OP = OP
299,00
361,79 inclusief 21% btw
AIRBO Numatic waterzuiger 9L Details
AIRBO Numatic waterzuiger 20L
Motor Vermogen
1060 Watt
Luchtverplaatsing
49 L/s
Tankinhoud
20 Liter
349,00
422,29 inclusief 21% btw
AIRBO Numatic waterzuiger 20L Details

Numatic waterzuigers

Numatic staat wereldwijd bekend als de toonaangevende fabrikant van schoonmaakmachines en materialen die duurzaamheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel dragen. Onze producten onderscheiden zich door hun buitengewone levensduur, energiezuinigheid en het gebruik van gerecyclede materialen.

Waterzuigers kopen

De veelzijdigheid van onze waterzuigers is een extra troef. Naast het efficiënt opzuigen van water, zijn ze ook eenvoudig te transformeren tot krachtige stofzuigers. Dit kan worden bereikt door de vlotterschaal te vervangen door het meegeleverde filter en de zuigmond aan te passen.

Kies voor Numatic waterzuigers en ervaar de perfecte combinatie van duurzaamheid, betrouwbaarheid en veelzijdigheid voor al je schoonmaakbehoeften.