Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Arbortech

Arbortech is een vooraanstaand merk uit Australië dat zich toelegt op de ontwikkeling van unieke gereedschappen die jouw werkzaamheden aanzienlijk efficiënter maken. Of je nu voegen moet verwijderen, uittanden moet verrichten, of zelfs individuele stenen moet uitzagen tijdens renovatie, Arbortech heeft de oplossing voor jou.

Arbortech AS175 1400W
Motor Vermogen
1400 Watt
zaagdiepte- Breedte
120 - 6,5 mm
1.099,00
1.329,79 inclusief 21% btw
Arbortech AS175 1400W Details

Arbortech: Innovatieve Gereedschappen voor Gezond Bouwen

Arbortech staat garant voor effectieve en veilige gereedschappen en machines die ontworpen zijn voor diverse toepassingen. Deze veelzijdige gereedschappen vinden hun weg in een breed scala aan werkzaamheden, zoals het verwijderen en repareren van voegen, het uitzagen van stenen, het inzagen van gordingen en loodslabs, en het zagen van openingen in muren. Ze zijn onmisbaar in hoogwaardige restauratiewerkzaamheden, worden gewaardeerd door metaalbewerkers en zijn van onschatbare waarde voor metselaars.

Arbortech AS175 voegen- en steenzaag

Een opvallend product in ons assortiment is de Arbortech AS175 voegen- en steenzaag, die zich onderscheidt door zijn uitstekende prestaties en duurzaamheid. Met de AS175 kun je zelfs de meest veeleisende klussen met gemak aan.

Arbortech Midi Tool

Daarnaast bieden wij de veelzijdige en krachtige Arbortech Midi Tool. Deze tegelsnijder is speciaal ontworpen voor precisiewerk bij het slijpen van tegels. De veelzijdige Arbortech-machine, uitgerust met een verlengarm, is perfect geschikt om zelfs in de nauwste ruimtes te werken waar andere slijpmachines niet kunnen komen. Naast het slijpen en snijden van tegels, kan de Arbortech Mini Grinder Trade ook worden ingezet voor metaalbewerking, voegen verwijderen, steenhouwen, oppervlaktebewerking, schuren en ontroesten met behulp van verschillende schijven.