Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Atika

Atika kopen? Ontdek het assortiment van Atika bij de officiële dealer GECO Verkoop. Mocht één van jouw gewenste producten van Atika er niet tussenstaan? Laat het ons weten. Dan kunnen wij dit vaak alsnog voor jouw regelen. Opgericht in 1949 in Westfalen, ontwikkelde de traditionele onderneming ATIKA zich van een regionale fabrikant van betonmolens, houtbewerkingsmachines en tuingereedschap tot een succesvolle internationaal opererende onderneming. Ontdek Atika nu bij GECO Verkoop.

Waarom Atika kopen?

Dankzij voortdurende ontwikkeling, innovatief denken en klantgericht handelen is ATIKA een van de meest gerenommeerde leveranciers van bouw-, tuin- en houtbewerkingsmachines. ATIKA wil al meer dan 70 jaar over de hele lijn voldoen aan de eisen van de klant en biedt apparatuur aan die zowel de professional bij continu commercieel gebruik als de ambitieuze vakman inspireert.

Atika Altrad Fort

Het vroegere familiebedrijf ATIKA werd in 2012 opgenomen in de wereldwijd opererende ALTRAD Groep. Kortom sinds 2012 is Atika onderdeel geworden van Altrad Fort. Hierdoor profiteert Atika van de schaalvoordelen van Altrad Fort.