Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Boren

Boren koop je uiteraard bij GECO Verkoop. Naar welke boor je op zoek bent, je vindt de boren bij ons. Van diamantboren tot metaal, hout, steen of betonboren. Via onze webshop bestel je eenvoudig de boor voor jouw klus.

Boren online kopen bij GECO Verkoop

Je wilt boren kopen of boren bestellen. Bijvoorbeeld een houtboor, metaalboor, steenboor of een betonboor maar kunt je kunt ze in de bouwmarkt niet vinden? In onze webshop kun je alle boren kopen. Zowel de meest gangbare maat boren en ook een extra lange boor of een extra dikke boor. Dus of het nu een houtboor, hardhoutboor, metaalboor, steenboor of betonboor is die je wilt kopen? Bij GECO Verkoop ben je aan het juiste adres.

Diamantboren kopen

De boren die je bij ons kunt vinden zijn diamantboren of ook wel boorkronen. Dit zijn boren voor voor harde gesteenten. Wij hebben diamantboren voor natboren en diamantboren voor droogboren.

Steenboren kopen

Eén van de boren is een steenboor. Het woord vermoed al een hoop. Deze boren zijn uitermate bruikbare bij het boren in steen. Je kunt hier steenboren kopen van zeer goede kwaliteit en A-merk kwaliteit. Een korte steenboor maar ook de lange boren vind je bij ons.

Betonboren kopen

De betonboren die je bij ons vind, zijn van zeer goede kwaliteit en in een zeer grote diversiteit te koop. Een korte betonboor maar ook de lange boren voor beton kun je bij ons kopen. Zo zijn er de standaard betonboren SDS-plus betonboren , 4-snijder SDS-plus betonboren en de SDS-max betonboren van de beste kwaliteit en A-merk kwaliteit.

Houtboren kopen

Je kunt hier veel verschillende soorten houtboren kopen. Wij verkopen onder andere de machinale houtboor in korte en lange uitvoeringen. Maar ook de slangenboor, hardhoutboor, speedboor en forstnerboren.

Metaalboren kopen

Metaalboren hebben wij in alle soorten en maten. Wij verkopen de rolgewalste metaalboor, de rolgewalste met afgedraaide schacht, geslepen metaalboor, metaalboren met titanium coating, lange metaalboren maar ook metaalboren voor RVS en inox, plaatboren, morsekonus en stappenboor.

Boor nog niet gevonden?

Mocht je een boor nog niet kunnen vinden op onze site? Dat kan kloppen. Wij zijn druk bezig om alle boren voor jouw klus toe te voegen. Zodat jij deze gelijk kunt bestellen. Mocht je er wel één willen bestellen maar je hebt hem nog niet gevonden? Bel dan of stuur een mail.