Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Carat Tegelsnijder

Carat Tegelsnijder kopen? Carat staat bekend om doorontwikkelde tegelsnijders. De tegelsnijders van Carat zijn één van de beste van de hele markt. Of je nu de Carat Tegelsnijder Proficoup, Excellent of Superpro wil kopen. Je kunt het bij de officiële dealer van Carat GECO Verkoop. Ontdek het gehele assortiment van Carat tegelsnijders nu.

Tegelsnijders van Carat kopen bij GECO Verkoop

Op zoek naar een Carat tegelsnijder? De Carat tegelsnijder zijn een gereedschap dat wordt gebruikt om tegels snijden. Simpel zoals het woord eigenlijk al zegt. Deze tegelsnijders zijn gemakkelijk te bedienen en makkelijk mee te nemen. De handmatige tegelsnijders bestaan uit een rollend mes, een hendel, liniaal en de snijplank. Om jouw tegels op maat te snijden, leg je de tegel op de juiste plek. Vervolgens wordt het mes over de tegel gerold en ten slotte wordt de tegel gebroken met de hendel.

Carat Superpro kopen

Carat Superpro Tegelsnijplanken koop je bij GECO Verkoop. De Superpro-serie heeft een aantal kenmerken, die er voor zorgen dat dit graag gewilde tegelsnijplanken zijn. Bijvoorbeeld:

  • Carat Superpro tegelsnijplanken hebben verende plateaus. Het voordeel hieraan is, is dat je een perfect snijvlak hebt. Zelfs bij grote en harde tegels.
  • Superpro tegelsnijders zijn voor een aantal materialen bedoeld. Zo kun je met deze snijplanken de volgende materialen op maat maken: keramiek, monocottura, gres, klinkers, cotto en marmer.

Carat Proficoup kopen

Het type Carat Proficoup EVO is de nieuwe variant tegelsnijplanken. Deze tegelsnijders hebben allemaal een stevige aluminium voetplaat. Dit zorgt voor gewichtsbesparing. Verder heb je een aanslag die traploos instelbaar is. Bovendien heb je bij de Proficoup EVO een speciale pasvorm. Waardoor je snel kunt snijden ook diagonaal.

Carat Excellent kopen

Dit is de tegelsnijplank van Carat die een inklapbaar onderstel heeft. Het wordt daarom ook wel een tegelsnijtafel genoemd. Het Excellent type van Carat zorgt er voor dat je een ergonomische werkhouding kunt hanteren bij het op maat snijden van tegels. Bovendien heb je een extra brede drukvoet en zijsteunen bij de Carat Excellent.