Zoeken
Winkelmandje
Categorieën
  Alle berichten
29 december 2023

Welke Numatic het beste? Waterzuigers vergelijking

AIRBO Numatic Waterzuiger 20L en 9L: Welke past bij jouw reinigingsbehoeften?

Als het aankomt op krachtige reiniging, zijn de AIRBO Numatic waterzuigers 20L en 9L topkeuzes voor professioneel gebruik. Maar welke van deze machines past het beste bij jouw specifieke behoeften? Laten we een diepere duik nemen in de eigenschappen, functies en voordelen van beide om je te helpen bij je keuze.

> Ontdek hier alle Numatic waterzuigers.

AIRBO Numatic Waterzuiger 20L: Kracht, capaciteit en veelzijdigheid

De AIRBO Numatic Waterzuiger 20L met inklapbare duwbeugel staat bekend om zijn robuuste prestaties en royale capaciteit van 20 liter. Dit maakt grootschalige schoonmaaktaken een fluitje van een cent. Het biedt een veelzijdig scala aan functies.

Numatic waterzuiger 20 liter

Naast zijn krachtige zuigvermogen biedt deze machine veelzijdigheid dankzij de meegeleverde accessoires:

  • Duurzame zuigbuizenset: Gemaakt van aluminium voor optimale duurzaamheid.
  • Flexibele slang: Een bewegingsvriendelijke 2,4 meter lange slang.
  • Brede zuigmond: Met een indrukwekkende breedte van 360 mm voor snelle reiniging van grote oppervlakken.

AIRBO Numatic Waterzuiger 9L: Betrouwbaar en compact

De kleinere Numatic Waterzuiger 9L staat bekend om zijn betrouwbaarheid en lange levensduur dankzij hoogwaardige motoren, accessoires en onderdelen.

Numatic 9 liter waterzuiger

De Numatic Waterzuiger 9L wordt geleverd met een volledige set accessoires voor een breed scala aan reinigingsbehoeften, waaronder:

  • Duurzame Zuigbuizenset
  • Flexibele Slang
  • Brede Zuigmond voor water
  • Brede Zuigmond voor stof
  • Stof Filter

Conclusie: de beste Numatic waterzuiger

Of je nu de voorkeur geeft aan de capaciteit van 20 liter en de uitgebreide accessoires van de AIRBO Numatic Waterzuiger 20L of de veelzijdigheid en betrouwbaarheid van de AIRBO Numatic Waterzuiger 9L, beide machines bieden betrouwbare prestaties voor professionele reinigingstaken. Het grootste verschil tussen de beide is het volume (capaciteit), compactheid en vermogen.

De AIRBO Numatic Waterzuiger 20L, met zijn 20-liter capaciteit en brede zuigmond, excelleert bij grootschalige reinigingstaken in de bouw, zoals het opruimen van grote hoeveelheden vloeistoffen of het schoonmaken van uitgebreide bouwplaatsen. De compactere AIRBO Numatic Waterzuiger 9L toont zijn kracht bij nauwere ruimtes of bij het snel schakelen tussen water- en stofzuigen tijdens renovaties. Voor uitgebreide bouwgebieden past de 20L bij intensieve reiniging, terwijl de 9L handig is in compacte zones waar veelzijdigheid belangrijk is.