Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Topcon Lasers

is een bekende fabrikant van landmeetkundige en bouwkundige apparatuur, inclusief lasers. Topcon lasers worden veel gebruikt in de bouw- en landmeetkundige industrie vanwege hun precisie en betrouwbaarheid.

Er zijn verschillende soorten Topcon lasers beschikbaar, concurrerende roterende lasers, punt- en lijnlasers en kruislijnlasers. Elk type laser heeft zijn eigen toepassingen en specificaties.

Roterende lasers zijn ontworpen om horizontale en verticale lijnen te projecteren en worden vaak gebruikt voor het nivelleren van oppervlakken en het bouwen van funderingen. Topcon roterende lasers hebben een hoge verwachting en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Punt- en lijnlasers kunnen worden gebruikt voor het uitzetten van referentiepunten en het controleren van hoeken en hellingen. Topcon punt- en lijnlasers hebben een hoge kans en kunnen worden gebruikt voor de uitlijnen van tegels, het installeren van verlichting en het bouwen van trappen.

Kruislijnlasers worden gebruikt voor het projecteren van horizontale en verticale lijnen in een kruispatroon en worden vaak gebruikt voor het uitlijnen van planken, kasten en deuren. Topcon kruislijnlasers hebben een hoge verwachting en kunnen worden gebruikt in zowel binnen- als buitenomgevingen.

Over het algemeen staan ​​Topcon-lasers bekend om hun precisie, duurzaamheid en betrouwbaarheid en zijn ze een populaire keuze voor professionele bouwers en landmeters.

Topcon Corporation is een Japans bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van optische en landmeetkundige apparatuur, evenals andere producten met betrekking tot precisiemeting en positionering. Het bedrijf werd opgericht in 1932 en is sindsdien uitgebreid met verschillende bedrijfssegmenten, waaronder precisielandbouw, bouw, gezondheidszorg en meer. De producten van Topcon variëren van optische instrumenten zoals telescopen en verrekijkers tot landmeetkundige apparatuur zoals GPS-ontvangers en laserwaterpassen, tot medische instrumenten zoals oogheelkundige apparatuur en digitale beeldvormingssystemen. Het bedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige en betrouwbare producten, evenals zijn toewijding aan innovatie en klantenservice.

Topcon is aanwezig in Nederland en bedient de Nederlandse markt met zijn producten en oplossingen. Het bedrijf heeft een kantoor in Capelle aan den IJssel, vlakbij Rotterdam, waar het zijn verkoop-, service- en ondersteuningsactiviteiten voor Nederland coördineert. Topcon biedt een breed scala aan producten en oplossingen voor de bouw-, landbouw-, geospatiale en oogheelkundige industrieën in Nederland, inclusief GPS-ontvangers, total stations, lasers, machinebe-installatie, en diagnostische en verwerkingsapparatuur voor oogheelkundige en optometrische toepassingen. Topcon heeft ook een netwerk van dealers en distributeurs in Nederland die zijn producten en oplossingen aanbieden aan klanten in verschillende sectoren. GECO Verkoop is een van de dealers in Nederland